Приватне акціонерне товариство "Торговельно-підприємницький центр"

Код за ЄДРПОУ: 05414775
Телефон: (044)257-50-00
e-mail: t.jaremenko@tpcentre.com.ua
Юридична адреса: 03022, м.Київ, вул.Васильківська, 34
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
19.04.2011
99.4600000
Перелiк питань, що розглядалися на зборах:
1. Затвердження звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк.
2. Затвердження звiту Спостережної ради товариства за 2010 рiк.
3. Затвердження звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2010 рiк.
4. Затвердження рiчної фiнансової звiтностi та балансу товариства за 2010 рiк.
5. Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв та виплати дивiдендiв за пiдсумками 2010 року.
6. Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2011 рiк.
7. Визначення типу та змiна найменування акцiонерного товариства з Вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" на Публiчне акцiонерне товариство "Торговельно-пiдприємницький центр", в зв'язку з приведенням дiяльностi товариства у вiдповiднiсть до вимог Закону України "Про акцiонернi товариства".
8. Внесення змiн до Статуту товариства шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї з метою приведення його у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства".
9. Затвердження Положення про Наглядову раду товариства.
10.Затвердження Положення про Виконавчий орган товариства.
11.Затвердження Положення про Ревiзiйну комiсiю.
12.Затвердження Положення про Загальнi збори товариства.
13.Затвердження Кодексу корпоративного управлiння.
14.Вiдкликання членiв Наглядової ради.
15.Обрання членiв Наглядової ради.
16.Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради
17.Вiдкликання членiв Ревiзiйної комiсiї.
18.Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї.
19.Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї.
20.Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
21. Затвердження умов трудових договорiв (контрактiв), укладених з членами Наглядової ради та розмiру їх винагороди.
22. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв, укладених з членами Ревiзiйної комiсiї та розмiру їх винагороди.

Скликання чергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативою правлiння товариства.Перелiк питань порядку денного запропонований правлiнням товариства. Порядок денний доповнено питаннями за пропозицiєю акцiонера фiрми Рiбенiк АГ, який є власником бiльш як 10 % акцiй товариства. Порядок денний затверджено Спостережною радою товариства.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:

1. Затвердити звiт Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" за 2010 рiк (додаток № 2 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв).
2. Затвердити звiт Спостережної ради товариства за 2010 рiк (додаток № 3 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ).
3. Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї товариства за 2010 рiк (додаток № 4 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ).
4. Затвердити рiчну фiнансову звiтнiсть та баланс товариства за 2010 рiк (додаток № 5 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв).
5. Затвердити порядок розподiлу прибутку та визначити порядок покриття збиткiв згiдно з додатком № 6 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв. Дивiденди за пiдсумками 2010 року не нараховувати i не виплачувати.
6. Визначити основнi напрямки дiяльностi товариства на 2011 рiк вiдповiдно до додатку № 7 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
7. Визначити тип акцiонерного товариства як публiчне акцiонерне товариство та змiнити найменування акцiонерного товариства з Вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" на Публiчне акцiонерне товариство "Торговельно-пiдприємницький центр".
8. Внести змiни до Статуту товариства шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї з метою приведення його у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства" та затвердити Статут публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" вiдповiдно з додатком № 8 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
9. Затвердити Положення про Наглядову раду публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" в редакцiї вiдповiдно до додатку № 9 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв. Положення набуває чинностi з дня державної реєстрацiї Статуту, затвердженого цими зборами.
10.Затвердити Положення про Ревiзiйну комiсiю публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" в редакцiї вiдповiдно до додатку № 11 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв. Положення набуває чинностi з дня державної реєстрацiї Статуту, затвердженого цими зборами.
11. Затвердити Положення про Виконавчий орган публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" в редакцiї вiдповiдно до додатку № 10 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв. Положення набуває чинностi з дня державної реєстрацiї Статуту, затвердженого цими зборами.
12. Затвердити Положення про Загальнi збори публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" в редакцiї вiдповiдно до додатку № 12 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв. Положення набуває чинностi з дня державної реєстрацiї Статуту, затвердженого цими зборами.
13. Затвердити Кодекс корпоративного управлiння публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" в редакцiї вiдповiдно до додатку № 13 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв. Кодекс набуває чинностi з дня державної реєстрацiї Статуту, затвердженого цими зборами.
14. 1. Вiдкликати члена Наглядової ради Трiску Алеша - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
2. Вiдкликати члена Наглядової ради Томаша Теппера - представника фiрми Рiбенiк АГ, яка є акцiонером вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
3. Вiдкликати члена Наглядової ради Мартiна Капла - представника товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "КТТЮ ГРУП", яке є акцiонером вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
4. Вiдкликати члена Наглядової ради Чижа Костянтина Анатолiйовича - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
15. 1. Обрати членом Наглядової ради Трiску Алеша - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля його обрання, та укласти з ним цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
2. Обрати членом Наглядової ради Томаша Теппера - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля його обрання, та укласти з ним цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
3. Обрати членом Наглядової ради Мартiна Капла i акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля його обрання, та укласти з ним цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
4. Обрати членом Наглядової ради Чижа Костянтина Анатолiйовича - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля його обрання, та укласти з ним цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
16. 1. Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради вiдповiдно до додатку № 14 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
2. Затвердити умови трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Наглядової ради вiдповiдно до додатку № 15 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
3. Встановити розмiр винагороди членам Наглядової ради згiдно Кошторису, який є додатком № 16 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
4. Уповноважити голову правлiння Никифоренко А.П. на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.
17. 1. Вiдкликати члена Ревiзiйної комiсiї Тiстика Степана Iльковича - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
2. Вiдкликати члена Ревiзiйної комiсiї Шапошнiкова Олександра Володимировича - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
3 Вiдкликати члена Ревiзiйної комiсiї Хомiнiч Лiдiю Iванiвну - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
18. 1. Обрати членом Ревiзiйної комiсiї Тiстика Степана Iльковича - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля його обрання, та укласти з ним цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
2. Обрати членом Ревiзiйної комiсiї Шапошнiкова Олександра Володимировича - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля його обрання, та укласти з ним цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
3. Обрати членом Ревiзiйної комiсiї Хомiнiч Лiдiю Iванiвну - акцiонера вiдкритого акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля її обрання, та укласти з нею цивiльно-правовий договiр або трудовий договiр (контракт).
19. 1. Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї вiдповiдно до додатку № 17 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
2. Затвердити умови трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї вiдповiдно до додатку № 18 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
3. Винагороду за виконання повноважень голови та членiв Ревiзiйної комiсiї протягом термiну на який їх обрано, а саме до третiх рiчних загальних зборiв акцiонерiв товариства, якi вiдбудуться пiсля загальних зборiв акцiонерiв, на яких було обрано членiв Ревiзiйної комiсiї, встановити:
1) в разi укладання з ними договорiв цивiльно-правового характеру, загальна сума винагороди у розмiрi:
головi Ревiзiйної комiсiї i 9000,00 (Девiять тисяч) гривень;
члену Ревiзiйної комiсiї i 7200,00 (Сiм тисяч двiстi) гривень.

2) в разi укладання з ними трудових договорiв (контрактiв) - посадовий оклад в мiсяць у розмiрi:
головi Ревiзiйної комiсiї i 250,00 (Двiстi пятдесят ) гривень;
члену Ревiзiйної комiсiї i 200,00 (Двiстi) гривень.
4. Уповноважити голову правлiння Никифоренко А.П. на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї.
20. В звiязку з вiдсутнiстю на дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв iнформацiї про значнi правочини, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати проведення зборiв, не схвалювати такi значнi правочини.
21. Не затверджувати розмiр винагороди та умови трудових договорiв (контрактiв), якi були укладенi з членами Наглядової ради попереднього скликання в звiязку з їх вiдкликанням цими зборами, а з членами Наглядової ради, обраними цими зборами, будуть укладенi договори та встановлений розмiр їх винагороди вiдповiдно до рiшення прийнятого цими зборами згiдно бюлетеня № 16.
22. Не затверджувати розмiр винагороди та умови цивiльно-правових договорiв, якi були укладенi з членами Ревiзiйної комiсiї попереднього скликання в звiязку з їх вiдкликанням цими зборами, а з членами Ревiзiйної комiсiї обраними цими зборами, будуть укладенi договори та встановлений розмiр їх винагороди вiдповiдно до рiшення прийнятого цими зборами згiдно бюлетеня № 19. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.