Приватне акціонерне товариство "Торговельно-підприємницький центр"

Код за ЄДРПОУ: 05414775
Телефон: (044)257-50-00
e-mail: t.jaremenko@tpcentre.com.ua
Юридична адреса: 03022, м.Київ, вул.Васильківська, 34
 

Річний звіт за 2012 рік

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 18.04.2012
Кворум зборів** 99.44
Опис Перелiк питань, що розглядалися на зборах:
1. Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
2. Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
3. Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
4. Розгляд звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2011 рiк.
6. Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2011 року та затвердження їх розмiру.
7. Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2012 рiк.
8. Внесення змiн до Статуту товариства шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї, уповноваження на пiдписання Статуту.
9. Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Правлiння товариства, до Положення про Ревiзiйну комiсiю товариства, до Положення про Загальнi збори товариства.
10. Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Наглядової ради, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради.
11. Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Ревiзiйної комiсiї, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Ревiзiйної комiсiї.
12. Змiна цiльового призначення будiвель та споруд майнового комплексу товариства.
13. Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.


Скликання чергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативою Правлiння та Наглядової ради товариства.Перелiк питань порядку денного запропонований Правлiнням та Наглядовою радою товариства.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:

1. З першого питання порядку денного: Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
1. Провести загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" згiдно з порядком та регламентом, визначеним у Положеннi про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр", затвердженому загальними зборами акцiонерiв цього товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011).
2. Для органiзацiї процедури голосування та пiдрахунку голосiв акцiонерiв обрати лiчильну
комiсiю у наступному складi:
1) Голова комiсiї : Сафонова I.С., фахiвець з корпоративного управлiння,
2) Секретар комiсiї : Мойсеєнко Н.М., секретар голови правлiння,
3) Член комiсiї : Аваков В.А., заступник головного енергетика.
2. З другого питання порядку денного: Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
Затвердити звiт Правлiння публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2011 рiк (додаток № 2 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ").
3. З третього питання порядку денного: Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
Затвердити звiт Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" за 2011 рiк (додаток № 3 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ").
4. З четвертого питання порядку денного: Розгляд звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства за 2011 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства.
Затвердити звiт (висновки) Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" за 2011 рiк (додаток № 4 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ").
5. З п'ятого питання порядку денного: Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2011 рiк.?
Затвердити рiчний звiт та баланс публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" за 2011 рiк (додаток № 5 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ").
6. З шостого питання порядку денного: Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2011 року та затвердження їх розмiру.
1.Затвердити порядок розподiлу прибутку та визначити порядок покриття збиткiв за результатами фiнансово-господарської дiяльностi публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" у 2011 роцi згiдно з додатком № 6 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
2.Нарахувати та виплатити акцiонерам публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" дивiденди за пiдсумами 2011 року в розмiрi 0,02 (Нуль грн. нуль двi копiйки) грн. на одну акцiю, спрямувавши на виплату дивiдендiв частину прибутку в розмiрi 480 165,84 (Чотириста вiсiмдесят тисяч сто шiстдесят п?ять грн. 84 коп.) грн. Дивiденди виплатити згiдно з реєстром акцiонерiв ПАТ "ТПЦ", складеним станом на 18 квiтня 2012 року, в тому числi акцiонерам - юридичним особам нерезидентам (на виконання вимог чинного законодавства): АТ ?Рибеник АГ?: Сума нарахованих дивiдендiв 440 530,34 грн., податок 15% 66 079,55 грн., сума дивiдендiв до виплати 374 450,79 грн.; ТОВ ?КТТЮ Груп?: Сума нарахованих дивiдендiв 18 438,64 грн., податок 15% 2 765,80 грн., сума дивiдендiв до виплати 15 672,84 грн.
7. З сьомого питання порядку денного: Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2012 рiк.
Визначити основнi напрямки дiяльностi публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" на 2012 рiк вiдповiдно до додатку № 7 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
8. З восьмого питання порядку денного: Внесення змiн до Статуту товариства шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї, уповноваження на пiдписання Статуту.
1. Внести змiни до Статуту публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї з метою приведення його у вiдповiднiсть з нормами чинного законодавства та затвердити Статут публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" у новiй редакцiї вiдповiдно з додатком № 8 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
2. Уповноважити голову правлiння Никифоренко А.П. пiдписати Статут публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" у новiй редакцiї вiд iменi всiх акцiонерiв товариства.
9. З дев'ятого питання порядку денного: Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Правлiння товариства, до Положення про Ревiзiйну комiсiю товариства, до Положення про Загальнi збори товариства.
1. Не затверджувати змiн до Положення про Наглядову раду публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
2. Не затверджувати змiн до Положення про Правлiння публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
3. Не затверджувати змiн до Положення про Ревiзiйну комiсiю публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр".
4. Не затверджувати змiн до Положення про Загальнi збори публiчного акцiонерного товариства
"Торговельно-пiдприємницький центр".
10. З десятого питання порядку денного: Затвердження змiн до умов трудових договорiв (контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Наглядової ради, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради.
1. Змiнити розмiр винагороди членiв Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" шляхом затвердження Кошторису винагороди членам Наглядової ради, схваленому загальними зборами акцiонерiв товариства 19 квiтня 2011 року (протокол № 19-2011), у новiй редакцiї згiдно з додатком № 9 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
2. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов цивiльно-правових договорiв, якi затвердженi рiшенням загальних зборiв акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр"19 квiтня 2011 року (Протокол №19-2011) та якi укладатимуться з членами Наглядової ради товариства, вiдповiдно до додатку № 10 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
3. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), укладеного 19 квiтня 2011 року з Головою Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Алешем Трiскою вiдповiдно до додатку № 11 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
4. У зв?язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), в редакцiї вiд 19 квiтня 2011 р., укладеного з заступником Голови Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Мартiном Каплом вiдповiдно до додатку № 12 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
5. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), в редакцiї вiд 19 квiтня 2011 р., укладеного з членом Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства"Торговельно-пiдприємницький центр" Томашем Теппером вiдповiдно до додатку № 13 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
6. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), укладеного 19 квiтня 2011 року з членом Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Костянтином Анатолiйовичем Чижем вiдповiдно до додатку № 14 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
7. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Никифоренко А. П. на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради товариства.
11. З одинадцятого питання порядку денного: Затвердження змiн до умов трудових договорiв (контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Ревiзiйної комiсiї, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї.
1. Змiнити розмiр винагороди за виконання повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр", визначений Загальними зборами акцiонерiв товариства 19 квiтня 2011 року (протокол №19-2011), шляхом затвердження Кошторису винагороди членам Ревiзiйної комiсiї товариства вiдповiдно до додатку № 15 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
2. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов цивiльно-правового договору, укладеного 19 квiтня 2011 року з Головою Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Степаном Iльковичем Тiстиком, вiдповiдно до додатку № 16 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
3. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов цивiльно-правового договору, укладеного 19 квiтня 2011 року з членом Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Лiдiєю Iванiвною Хомiнiч, вiдповiдно до додатку № 17 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
4. У зв'язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов цивiльно-правового договору, укладеного 19 квiтня 2011 року з членом Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Олександром Володимировичем Шапошнiковим, вiдповiдно до додатку № 18 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".
5. Не затверджувати змiн до умов трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр", схвалених загальними зборами акцiонерiв товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011).
6. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр" Никифоренко А. П. на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Ревiзiйної комiсiї товариства.
12. З дванадцятого питання порядку денного: Змiна цiльового призначення будiвель та споруд майнового комплексу товариства.
Змiнити цiльове призначення будiвель i споруд майнового комплексу публiчного акцiонерного товариства "Торговельно-пiдприємницький центр", затвердивши наступне загальне призначення: "Адмiнiстративно-виробничi та складськi будiвлi та споруди з об'єктами торгiвлi та громадського харчування". Вирiшення всiх iнших питань, пов?язаних iз змiною цiльового призначення будiвель i споруд майнового комплексу товариства, в тому числi право уточнювати формулювання цiльового призначення в межах загального призначення, затвердженого Загальними зборами акцiонерiв товариства, покласти на Наглядову раду товариства.
13. З тринадцятого питання порядку денного: Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
В зв'язку з тим, що на дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв неможливо визначити, якi значнi правочини будуть вчинятися товариством у ходi поточної господарської дiяльностi, попередньо схвалити значнi правочини iз зазначенням їх характеру, якi можуть вчинятися публiчним акцiонерним товариством "Торговельно-пiдприємницький центр" протягом не бiльше як одного року з дати проведення цих зборiв, та їх граничну сукупну вартiсть згiдно з додатком № 19 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "ТПЦ".