Приватне акціонерне товариство "Торговельно-підприємницький центр"

Код за ЄДРПОУ: 05414775
Телефон: (044)257-50-00
e-mail: t.jaremenko@tpcentre.com.ua
Юридична адреса: 03022, м.Київ, вул.Васильківська, 34
 
Дата розміщення: 25.04.2013

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 04.04.2013
Кворум зборів** 99.41
Опис Перелiк питань, що розглядалися на зборах:
1. Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
2. Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2012 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
3. Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2012 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
4. Розгляд звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства за 2012 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2012 рiк.
6. Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2012 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2012 року та затвердження їх розмiру.
7. Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2013 рiк.
8. Внесення змiн та доповнень до Статуту товариства, уповноваження на пiдписання змiн та доповнень до Статуту.
9. Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Правлiння товариства, до Положення про Ревiзiйну комiсiю товариства, до Положення про Загальнi збори товариства.
10. Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Наглядової ради, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради.
11. Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Ревiзiйної комiсiї, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Ревiзiйної комiсiї.
12. Змiна цiльового призначення будiвель та споруд майнового комплексу товариства.
13. Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.

Скликання чергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативою Правлiння та Наглядової ради товариства.Перелiк питань порядку денного запропонований Правлiнням та Наглядовою радою товариства.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:

1) Перше питання порядку денного (бюлетень №1): Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
1. Провести загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з порядком та регламентом, визначеним у Положеннi про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердженому загальними зборами акцiонерiв цього товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011).
2. Для органiзацiї процедури голосування та пiдрахунку голосiв акцiонерiв обрати лiчильну комiсiю у наступному складi:
1)Голова комiсiї – Сафонова I.С., бухгалтер,
2)Секретар комiсiї – Аваков В.Г., головний енергетик,
3)Член комiсiї – Музиченко М.I., водiй автотранспортних засобiв.
2) Друге питання порядку денного (бюлетень № 2) Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2012 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
Затвердити звiт Правлiння публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2012 рiк (додаток № 2 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
3) Третє питання порядку денного (бюлетень № 3): Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2012 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
Затвердити звiт Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2012 рiк (додаток № 3 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
4) Четверте питання порядку денного (бюлетень № 4) Розгляд звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства за 2012 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту (висновкiв) Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
Затвердити звiт (висновки) Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2012 рiк (додаток № 4 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
5) П’яте питання порядку денного (бюлетень № 5) Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2012 рiк.
Затвердити рiчний звiт та баланс публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2012 рiк (додаток № 5 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
6) Шосте питання порядку денного (бюлетень № 6) Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2012 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2012 року та затвердження їх розмiру.
1. Затвердити порядок розподiлу прибутку та визначити порядок покриття збиткiв за результатами фiнансово-господарської дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2012 рiк згiдно з додатком № 6 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2. Нарахувати та виплатити акцiонерам публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» дивiденди за пiдсумками 2012 року в розмiрi 0,04 (Нуль грн. нуль чотири копiйки) грн. на одну акцiю, спрямувавши на виплату дивiдендiв частину прибутку в розмiрi 960 331,68 (Дев’ятсот шiстдесят тисяч триста тридцять одна грн. 68 коп.) грн. Дивiденди виплатити згiдно з реєстром акцiонерiв ПАТ «ТПЦ», складеним станом на 04 квiтня 2013 року, в тому числi акцiонерам - юридичним особам нерезидентам (на виконання вимог чинного законодавства): АТ «Рибеник АГ»: Сума нарахованих дивiдендiв 881 060,68 грн., податок 15% 132 159,10 грн., сума дивiдендiв до виплати 748 901,58 грн.; ТОВ «КТТЮ Груп»: Сума нарахованих дивiдендiв 36 877,28 грн., податок 15% 5 531,59 грн., сума дивiдендiв до виплати 31 345,69 грн.
7) Сьоме питання порядку денного (бюлетень № 7) Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2013 рiк.
Визначити основнi напрямки дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» на 2013 рiк вiдповiдно до додатку № 7 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
8) Восьме питання порядку денного (бюлетень №8) Внесення змiн та доповнень до Статуту товариства, уповноваження на пiдписання змiн та доповнень до Статуту.
1. Внести змiни i доповнення до Статуту публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з додатком № 8 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2. Уповноважити голову правлiння Никифоренко Антонiну Петрiвну пiдписати змiни i доповнення до Статуту публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» вiд iменi всiх акцiонерiв товариства.
9) Дев’яте питання порядку денного (бюлетень № 9) Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Правлiння товариства, до Положення про Ревiзiйну комiсiю товариства, до Положення про Загальнi збори акцiонерiв товариства.
1. Не вносити i не затверджувати змiн до Положення про Наглядову раду публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр”.
2. Внести змiни до Положення про Правлiння публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр”, затвердженого загальними зборами акцiонерiв цього товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011). Затвердити вказанi змiни згiдно з додатком № 9 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
3. Не вносити i не затверджувати змiн до Положення про Ревiзiйну комiсiю публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” .
4. Не вносити i не затверджувати змiн до Положення про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” .
10) Десяте питання порядку денного (бюлетень № 10) Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Наглядової ради, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради.
1. Змiнити розмiр винагороди членiв Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» шляхом затвердження нового Кошторису винагороди членам Наглядової ради згiдно з додатком № 10 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2. Не вносити змiни до умов цивiльно-правових договорiв, якi затвердженi рiшенням загальних зборiв акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр»19 квiтня 2011 року (Протокол №19-2011) та якi укладатимуться з членами Наглядової ради товариства.
3. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), укладеного 19 квiтня 2011 року з Головою Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Алешем Трiскою вiдповiдно до додатку № 11 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
4. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), в редакцiї вiд 19 квiтня 2011 р., укладеного з заступником Голови Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Мартiном Каплом вiдповiдно до додатку № 12 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
5. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), в редакцiї вiд 19 квiтня 2011 р., укладеного з членом Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Томашем Теппером вiдповiдно до додатку № 13 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
6. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), укладеного 19 квiтня 2011 року з членом Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Костянтином Анатолiйовичем Чижем вiдповiдно до додатку № 14 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
7. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Никифоренко Антонiну Петрiвну на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради товариства.
11) Одинадцяте питання порядку денного (бюлетень № 11) Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Ревiзiйної комiсiї, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Ревiзiйної комiсiї.
1. Не змiнювати розмiр винагороди за виконання повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», визначений Загальними зборами акцiонерiв товариства 18 квiтня 2012 року (протокол №01-2012).
2. Не затверджувати змiни до умов цивiльно-правовових договорiв, укладених 19 квiтня 2011 року з Головою та членами Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр».
3. Не затверджувати змiн до умов трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», схвалених загальними зборами акцiонерiв товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011).
4. Не обирати особу, уповноважену на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Ревiзiйної комiсiї товариства.
12) Дванадцяте питання порядку денного (бюлетень № 12) Змiна цiльового призначення будiвель та споруд майнового комплексу товариства.
Змiнити цiльове призначення будiвель i споруд майнового комплексу публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердивши наступне загальне призначення: «Адмiнiстративно-виробничi та складськi будiвлi та споруди з об’єктами торгiвлi, побутового та медичного обслуговування та громадського харчування».
Вирiшення всiх iнших питань, пов’язаних iз змiною цiльового призначення будiвель i споруд майнового комплексу товариства, в тому числi право уточнювати формулювання цiльового призначення в межах загального призначення, затвердженого Загальними зборами акцiонерiв товариства, покласти на Наглядову раду товариства.
13) Тринадцяте питання порядку денного (бюлетень № 13) Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
В зв’язку з тим, що на дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв неможливо визначити, якi значнi правочини будуть вчинятися товариством у ходi поточної господарської дiяльностi, попередньо схвалити значнi правочини iз зазначенням їх характеру, якi можуть вчинятися публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» протягом не бiльше як одного року з дати проведення цих зборiв, та їх граничну сукупну вартiсть згiдно з додатком № 15 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»”.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.