Приватне акціонерне товариство "Торговельно-підприємницький центр"

Код за ЄДРПОУ: 05414775
Телефон: (044)257-50-00
e-mail: t.jaremenko@tpcentre.com.ua
Юридична адреса: 03022, м.Київ, вул.Васильківська, 34
 
Дата розміщення: 28.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 25.04.2014
Кворум зборів** 99.35
Опис Перелiк питань, що розглядалися на зборах:
1) Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
2) Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2013 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
3) Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2013 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
4) Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2013 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
5) Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2013 рiк.
6) Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2013 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2013 року та затвердження їх розмiру.
7) Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2014 рiк.
8) Внесення змiн та доповнень до Статуту товариства, уповноваження на пiдписання змiн та доповнень до Статуту.
9) Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Правлiння товариства, до Положення про Ревiзiйну комiсiю товариства, до Положення про Загальнi збори товариства, Кодексу корпоративного управлiння товариства.
10) Припинення повноважень членiв Наглядової ради товариства.
11) Обрання Наглядової ради товариства.
12) Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.
13) Припинення повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
14) Обрання Ревiзiйної комiсiї товариства.
15) Затвердження умов трудових договорiв (контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї.
16) Приватизацiя примiщення їдальнi, що не увiйшла до статутного капiталу товариства пiд час його корпоратизацiї та приватизацiї.
17) Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
18) Укладення договору оренди земельної дiлянки, на якiй розташований майновий комплекс товариства, уповноваження на пiдписання договору оренди.

Скликання чергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативою Правлiння та Наглядової ради товариства.Перелiк питань порядку денного запропонований Правлiнням та Наглядовою радою товариства.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:

1) Перше питання порядку денного (бюлетень №1): Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
Формулювання рiшення:
1. Провести загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з порядком та регламентом, визначеним у Положеннi про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердженому загальними зборами акцiонерiв цього товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011).
2. Для органiзацiї процедури голосування та пiдрахунку голосiв акцiонерiв обрати лiчильну комiсiю у наступному складi:
1) Голова комiсiї – Авакова I.М., бухгалтер,
2) Секретар комiсiї – Череднiченко О.I., заступник головного енергетика,
3) Член комiсiї – Музиченко М.I., водiй автотранспортних засобiв.

2) Друге питання порядку денного (бюлетень № 2) Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2013 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
Формулювання рiшення: Затвердити звiт Правлiння публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2013 рiк (додаток № 2 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
3) Третє питання порядку денного (бюлетень № 3): Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2013 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
Формулювання рiшення: Затвердити звiт Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2013 рiк (додаток № 3 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
4) Четверте питання порядку денного (бюлетень № 4) Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2013 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
Формулювання рiшення: Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2013 рiк (додаток № 4 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
5) П’яте питання порядку денного (бюлетень № 5) Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2013 рiк.
Формулювання рiшення: Затвердити рiчний звiт та баланс публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2013 рiк (додаток № 5 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
6) Шосте питання порядку денного (бюлетень № 6) Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2013 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2013 року та затвердження їх розмiру.
Формулювання рiшення: Затвердити порядок розподiлу прибутку та визначити порядок покриття збиткiв за результатами фiнансово-господарської дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2013 рiк згiдно з додатком № 6 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ». Дивiденди за пiдсумками 2013 року не нараховувати та не виплачувати.
7) Сьоме питання порядку денного (бюлетень № 7) Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2014 рiк.
Формулювання рiшення: Визначити основнi напрямки дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» на 2014 рiк вiдповiдно до додатку № 7 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
8) Восьме питання порядку денного (бюлетень №8) Внесення змiн та доповнень до Статуту товариства, уповноваження на пiдписання змiн та доповнень до Статуту.
Формулювання рiшення:
1. Внести змiни i доповнення до Статуту публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з додатком № 8 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2. Уповноважити голову правлiння Прядуна Iгоря Олексiйовича пiдписати змiни i доповнення до Статуту публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» вiд iменi всiх акцiонерiв товариства.
9) Дев’яте питання порядку денного (бюлетень № 9) Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Правлiння товариства, до Положення про Ревiзiйну комiсiю товариства, до Положення про Загальнi збори акцiонерiв товариства, Кодексу корпоративного управлiння товариства.
Формулювання рiшення:
1. Внести змiни до Положення про Наглядову раду публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр”, затвердженого загальними зборами акцiонерiв цього товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011). Затвердити вказанi змiни згiдно з додатком № 16 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2. Не вносити i не затверджувати змiн до Положення про Правлiння публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр”.
3. Не вносити i не затверджувати змiн до Положення про Ревiзiйну комiсiю публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” .
4. Не вносити i не затверджувати змiн до Положення про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” .
5. Не вносити i не затверджувати змiн до Кодексу корпоративного управлiння акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” .
10) Десяте питання порядку денного (бюлетень № 10) Припинення повноважень членiв Наглядової ради товариства.
Формулювання рiшення:
Припинити повноваження членiв Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр»
- Алеша Трiски, акцiонера ПАТ «ТПЦ»,
- Мартiна Капла, акцiонера ПАТ «ТПЦ»,
- Томаша Темпера, акцiонера ПАТ «ТПЦ»,
- Костянтина Анатолiйовича Чижа, акцiонера ПАТ «ТПЦ»
у зв’язку iз закiнченням термiну, на який їх було обрано, та припинити дiю укладених з ними трудових договорiв (контрактiв) 25 квiтня 2014 року.
11) Одинадцяте питання порядку денного (бюлетень № 11) Обрання членiв Наглядової ради товариства.
Результати кумулятивного голосування:
№ Загальний перелiк кандидатiв в члени Наглядової ради Кiлькiсть голосiв,вiдданих «за» кандидата
1. Алеш Трiска 23 852 333
2. Мартiн Капл 23 852 333
3. Томаш Теппер 23 852 333
4. Чиж Костянтин Анатолiйович 23 852 333

Формулювання рiшення, прийнятого за результатами кумулятивного голосування: Обрати членами Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля їх обрання, та укласти цивiльно-правовi договори або трудовi договори (контракти) з наступними особами:
1. Алеш Трiска.
2. Мартiн Капл.
3. Томаш Теппер.
4. Чиж Костянтин Анатолiйович.


12) Дванадцяте питання порядку денного (бюлетень № 12) Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради
Формулювання рiшення:
1. Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради вiдповiдно до додатку № 9 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
2. Затвердити умови трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Наглядової ради вiдповiдно до додатку № 10 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
3. Встановити розмiр винагороди членам Наглядової ради згiдно Кошторису, який є додатком № 11 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
4. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради товариства.
13) Тринадцяте питання порядку денного (бюлетень № 13) Припинення повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
Формулювання рiшення:
Припинити повноваження членiв Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр»
- Степана Iльковича Тiстика, акцiонера ПАТ «ТПЦ»,
- Лiдiї Iванiвни Хомiнiч, акцiонера ПАТ «ТПЦ»,
- Олександра Володимировича Шапошнiкова, акцiонера ПАТ «ТПЦ»
у зв’язку iз закiнченням термiну, на який їх було обрано, та припинити дiю укладених з ними цивiльно-правових договорiв 25 квiтня 2014 року.

14) Чотирнадцяте питання порядку денного (бюлетень № 14) Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
Результати кумулятивного голосування:
№ Загальний перелiк кандидатiв в члени Ревiзiйної комiсiї Кiлькiсть голосiв,вiдданих «за» кандидата
1. Никифоренко Анрiй Володимирович 23 852 333
2. Хомiнiч Лiдiя Iванiвна 23 852 333
3. Гончар Вiктор Анатолiйович 23 852 333
Формулювання рiшення, прийнятого за результатами кумулятивного голосування: Обрати членами Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля їх обрання, та укласти цивiльно-правовi договори або трудовi договори (контракти) з наступними особами:
1. Никифоренко Андрiєм Володимировичем,
2. Хомiнiч Лiдiєю Iванiвною
3. Гончаром Вiктором Анатолiйовичем.
15) П’ятнадцяте питання порядку денного (бюлетень № 15) Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї.
Формулювання рiшення:
1. Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї вiдповiдно до додатку № 12 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
2. Затвердити умови трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї вiдповiдно до додатку № 13 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
3. Встановити розмiр винагороди членам Ревiзiйної комiсiї згiдно Кошторису, який є додатком № 14 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв.
4. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї товариства.
16) Шiстнадцяте питання порядку денного (бюлетень № 16) Приватизацiя примiщення їдальнi, що не увiйшла до статутного капiталу товариства пiд час його корпоратизацiї та приватизацiї.
Формулювання рiшення:
1. Схвалити приватизацiю публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» примiщення їдальнi, що не увiйшла до статутного капiталу товариства пiд час його корпоратизацiї та приватизацiї. Приватизацiю здiйснити у спосiб, передбачений законодавством України, за цiною, визначеною шляхом експертної оцiнки або iншим шляхом, передбаченим законодавством.
2. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича пiдписати всi документи, в тому числi правочини, якi будуть потребувати пiдписання зi сторони товариства пiд час приватизацiї їдальнi.
3. Надати Наглядовiй радi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» повноваження вирiшувати будь-якi питання щодо приватизацiї, ремонту та експлуатацiї їдальнi та об’єкту цивiльної оборони (бомбосховища), що розташований у пiдвалi їдальнi.
17) Сiмнадцяте питання порядку денного (бюлетень № 17) Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
Формулювання рiшення:
В зв’язку з тим, що на дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв неможливо визначити, якi значнi правочини будуть вчинятися товариством у ходi поточної господарської дiяльностi, попередньо схвалити значнi правочини iз зазначенням їх характеру, якi можуть вчинятися публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» протягом не бiльше як одного року з дати проведення цих зборiв, та їх граничну сукупну вартiсть згiдно з додатком № 15 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»”.
18) Вiсiмнадцяте питання порядку денного (бюлетень № 18) Укладення договору оренди земельної дiлянки, на якiй розташований майновий комплекс товариства, уповноваження на пiдписання договору оренди.
Формулювання рiшення: Схвалити укладення договору оренди земельної дiлянки площею 2,38 га за адресою м.Київ, вул. Василькiвська, 34, на якiй розташований майновий комплекс пiдприємства, з Київською мiською державною адмiнiстрацiєю термiном на 10 рокiв. Схвалити пiдписання договору оренди земельної дiлянки вiд iменi товариства з Київською мiською радою термiном на 10 рокiв Головою Правлiння ПАТ «ТПЦ» Прядуном Iгорем Олексiйовичем.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.