Приватне акціонерне товариство "Торговельно-підприємницький центр"

Код за ЄДРПОУ: 05414775
Телефон: (044)257-50-00
e-mail: t.jaremenko@tpcentre.com.ua
Юридична адреса: 03022, м.Київ, вул.Васильківська, 34
 
Дата розміщення: 27.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 20.04.2016
Кворум зборів** 99.99
Опис Перелiк питань, що розглядалися на зборах:
1) Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
2) Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2015 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
3) Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2015 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
4) Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2015 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
5) Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2015 рiк.
6) Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2015 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2015 року та затвердження їх розмiру.
7) Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2016 рiк.
8) Внесення змiн та доповнень до Статуту товариства, шляхом затвердження його в новiй редакцiї, уповноваження на пiдписання нової редакцiї Статуту.
9) Затвердження змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Загальнi збори акцiонерiв товариства, затвердження їх у новiй редакцiї.
10) Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Наглядової ради, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради.
11) Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
Скликання чергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативою Правлiння та Наглядової ради товариства.Перелiк питань порядку денного запропонований Правлiнням та Наглядовою радою товариства.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:

1) Перше питання порядку денного (бюлетень №1): Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання лiчильної комiсiї.
Формулювання рiшення:
1. Провести загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з порядком та регламентом, визначеним у Положеннi про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердженому загальними зборами акцiонерiв цього товариства 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011).
Рiшення прийнято.
2. Для органiзацiї процедури голосування та пiдрахунку голосiв акцiонерiв обрати лiчильну комiсiю у наступному складi:
1) Голова комiсiї – Авакова I.М., бухгалтер,
2) Секретар комiсiї – Аваков В.Г., головний енергетик,
3) Член комiсiї – Музиченко М.I., водiй автотранспортних засобiв.
Рiшення прийнято.
2) Друге питання порядку денного (бюлетень № 2) Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2015 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства.
Формулювання рiшення: Затвердити звiт Правлiння публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2015 рiк (додаток № 2 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Рiшення прийнято.
3) Третє питання порядку денного (бюлетень № 3): Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2015 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства.
Формулювання рiшення: Затвердити звiт Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2015 рiк (додаток № 3 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Рiшення прийнято.
4) Четверте питання порядку денного (бюлетень № 4) Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2015 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства.
Формулювання рiшення: Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2015 рiк (додаток № 4 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Рiшення прийнято.
5) П’яте питання порядку денного (бюлетень № 5) Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за 2015 рiк.
Формулювання рiшення: Затвердити рiчний звiт та баланс публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2015 рiк (додаток № 5 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Рiшення прийнято.
6) Шосте питання порядку денного (бюлетень № 6) Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2015 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2015 року та затвердження їх розмiру.
Формулювання рiшення: Затвердити порядок розподiлу прибутку та визначити порядок покриття збиткiв за результатами фiнансово-господарської дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2015 рiк згiдно з додатком № 6 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ». Дивiденди за пiдсумками 2015 року не нараховувати та не виплачувати.
Рiшення прийнято.
7) Сьоме питання порядку денного (бюлетень № 7) Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2016 рiк.
Формулювання рiшення: Визначити основнi напрямки дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» на 2016 рiк вiдповiдно до додатку № 7 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
Рiшення прийнято.
8) Восьме питання порядку денного (бюлетень № 8) Внесення змiн та доповнень до Статуту товариства шляхом затвердження його в новiй редакцiї, уповноваження на пiдписання нової редакцiї Статуту».
Формулювання рiшення:
1. Внести змiни та доповнення до Статуту ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» шляхом викладення його у новiй редакцiї. Затвердити нову редакцiю Статуту ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр згiдно з додатком № 8 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
Рiшення прийнято.
2. Уповноважити Голову Правлiння ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгора Олексiйовича пiдписати нову редакцiю Статуту ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» вiд iменi всiх акцiонерiв Товариства.
Рiшення прийнято.
3. Державну реєстрацiю нової редакцiї Статуту ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» провести пiсля 01 травня 2016 року (але не ранiше набрання чинностi Законом України «Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв»).
Рiшення прийнято.
9) Дев’яте питання порядку денного (бюлетень № 9) Внесення змiн до Положення про Наглядову раду товариства, до Положення про Загальнi збори акцiонерiв товариства, затвердження їх у новiй редакцiї.
Формулювання рiшення:
1. Внести змiни до Положення про Наглядову раду ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердженого Загальними зборами акцiонерiв ПАТ «ТПЦ» 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011), шляхом викладення його у новiй редакцiї. Затвердити нову редакцiю Положення про Наглядову раду ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з додатком № 9 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ». Нова редакцiя Положення про Наглядову раду ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» набуває чинностi з 01 травня 2016 року (але не ранiше набрання чинностi Законом України «Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв»).
Рiшення прийнято.
2. Внести змiни до Положення про Загальнi збори акцiонерiв ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердженого Загальними зборами акцiонерiв ПАТ «ТПЦ» 19 квiтня 2011 року (Протокол № 19-2011), шляхом викладення його у новiй редакцiї. Затвердити нову редакцiю Положення про Загальнi збори акцiонерiв ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з додатком № 10 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ». Нова редакцiя Положення про Загальнi збори акцiонерiв ПАТ «Торговельно-пiдприємницький центр» набуває чинностi з 01 травня 2016 року (але не ранiше набрання чинностi Законом України «Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо захисту прав iнвесторiв»).
Рiшення прийнято.
10) десяте питання порядку денного (бюлетень № 10) Затвердження змiн до умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладенi (укладатимуться) з членами Наглядової ради, змiна розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради.
формулювання рiшення.
1. Змiнити розмiр винагороди членiв Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» шляхом затвердження нового Кошторису винагороди членам Наглядової ради згiдно з додатком № 11 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ». Визнати таким, що втратив чиннiсть з 21 квiтня 2016 року, Кошторис винагороди членам Наглядової ради ПАТ «ТПЦ», затверджений загальними зборами акцiонерiв ПАТ «ТПЦ» 15 квiтня 2015 року (Протокол №04-2015). По всiм питанням порадку денного, якi розглядалися на цих загальних зборах акцiонерiв iнших (додаткових) пропозицiй не надходило. За результатами голосування на цих загальних зборах, вiдповiдно до даних лiчильної комiсiї, майже з усiх питань порядку денного, рiшення були прийнятi одноголосно 100% акцiй-голосiв, якi брали участь у зборах.
Рiшення прийнято.
2. Не затверджувати змiн до умов цивiльно-правових договорiв, якi затвердженi рiшенням загальних зборiв акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» 25 квiтня 2014 року (Протокол №03-2014) та якi укладатимуться з членами Наглядової ради товариства.
Рiшення прийнято.
3. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), укладеного 25 квiтня 2014 року з Головою Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Алешем Трiскою вiдповiдно до додатку № 12 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
Рiшення прийнято.
4. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), в редакцiї вiд 25 квiтня 2014 р., укладеного з заступником Голови Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Мартiном Каплом вiдповiдно до додатку № 13 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
Рiшення прийнято.
5. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), в редакцiї вiд 25 квiтня 2014 р., укладеного з членом Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Томашем Теппером вiдповiдно до додатку № 14 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
Рiшення прийнято.
6. У зв’язку iз змiною розмiру винагороди, затвердити змiни до умов трудового договору (контракту), укладеного 25 квiтня 2014 року з членом Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Костянтином Анатолiйовичем Чижем вiдповiдно до додатку № 15 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
рiшення прийнято.
7. Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича на пiдписання договорiв (змiн до договорiв) з членами Наглядової ради товариства.
Рiшення прийнято.
11) одинадцяте питання порядку денного (бюлетень № 11) Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення.
Формулювання рiшення.
В зв’язку з тим, що на дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв неможливо визначити, якi значнi правочини будуть вчинятися товариством у ходi поточної господарської дiяльностi, попередньо схвалити значнi правочини iз зазначенням їх характеру, якi можуть вчинятися публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» протягом не бiльше як одного року з дати проведення цих зборiв, та їх граничну сукупну вартiсть згiдно з додатком № 16 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»
Рiшення прийнято.
По всiм питанням порядку денного, якi розглядалися на цих загальних зборах акцiонерiв iнших (додаткових) пропозицiй не надходило. За результатами розгляду на цих загальних зборах, вiдповiдно до даних лiчильної комiсiї, з усiх питань порядку денного рiшення були прийнятi одноголосно 100% голосующих акцiй (голосiв), якi брали участь у зборах.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.