Приватне акціонерне товариство "Торговельно-підприємницький центр"

Код за ЄДРПОУ: 05414775
Телефон: (044)257-50-00
e-mail: t.jaremenko@tpcentre.com.ua
Юридична адреса: 03022, м.Київ, вул.Васильківська, 34
 
Дата розміщення: 26.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 26.04.2017
Кворум зборів** 99.99
Опис Перелiк питань, що розглядалися на зборах:
1. «Обрання членiв лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень».
2. «Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв».
3. «Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства».
4. «Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства».
5. «Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства».
6. «Затвердження рiчного звiту за 2016 рiк, у тому числi фiнансової звiтностi товариства за 2016 рiк».
7. «Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2016 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2016 року та затвердження їх розмiру».
8. «Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2017 рiк».
9. «Припинення повноважень членiв Наглядової ради товариства».
10. «Обрання членiв Наглядової ради товариства».
11. «Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради».
12. «Припинення повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї товариства».
13. «Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї товариства».
14. «Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї».
15. «Прийняття рiшення про надання згоди на вчинення товариством значних правочинiв».
16. «Прийняття рiшення про надання згоди на вчинення товариством правочинiв iз заiнтересованiстю».
17. «Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення».

Скликання чергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативою Правлiння та Наглядової ради товариства.Перелiк питань порядку денного запропонований Правлiнням та Наглядовою радою товариства. Пропозицiї до питань порядку денного iншими особами не подавалися.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:
Питання №1 «Обрання членiв лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень».
Прийняте рiшення по цьому питанню порядку денного: Для органiзацiї процедури голосування та пiдрахунку голосiв акцiонерiв обрати лiчильну комiсiю з числа працiвникiв Товариства у наступному складi: Голова комiсiї – Авакова Iрина Михайлiвна, бухгалтер; Член комiсiї (секретар комiсiї) – Когут Надiя Михайлiвна, юрисконсульт; Член комiсiї –Музиченко Микола Iванович, водiй автотранспортних засобiв. Припинити повноваження голови та членiв лiчильної комiсiї пiсля складання протоколу(iв) про пiдсумки голосування на загальних зборах та пiдписання його всiма членами (в т.ч. головою) лiчильної комiсiї, якi брали участь у пiдрахунку голосiв.
Питання №2 «Визначення порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв».
Прийняте рiшення: Провести загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» згiдно з порядком та регламентом, визначеним у Положеннi про Загальнi збори акцiонерiв публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр», затвердженому загальними зборами акцiонерiв цього товариства 20 квiтня 2016 року (Протокол № 05-2016).
Питання №3 «Розгляд звiту Правлiння товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння товариства».
Прийняте рiшення: Затвердити звiт Правлiння публiчного акцiонерного товариства „Торговельно-пiдприємницький центр” про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2016 рiк (додаток № 2 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Питання №4 «Розгляд звiту Наглядової ради товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради товариства».
Прийняте рiшення: Затвердити звiт Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2016 рiк (додаток № 3 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Питання №5 «Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї товариства, затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї товариства».
Прийняте рiшення: „Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2016 рiк (додаток № 4 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»)”.
Питання №6 «Затвердження рiчного звiту за 2016 рiк, у тому числi фiнансової звiтностi товариства за 2016 рiк».
Прийняте рiшення: Затвердити рiчний звiт публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» за 2016 рiк у тому числi фiнансову звiтнiсть товариства за 2016 рiк (додаток № 5 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»).
Питання №7 «Затвердження порядку розподiлу прибутку та визначення порядку покриття збиткiв за 2016 рiк. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв за пiдсумками 2016 року та затвердження їх розмiру».
Прийняте рiшення: Затвердити порядок розподiлу прибутку та визначити порядок покриття збиткiв за результатами фiнансово-господарської дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» у 2016 роцi згiдно з додатком № 6 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ». Дивiденди за пiдсумками 2016 року не нараховувати i не виплачувати.
Питання №8 «Визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2017 рiк».
Прийняте рiшення: Визначити основнi напрямки дiяльностi публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» на 2017 рiк вiдповiдно до додатку № 7 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
Питання №9 «Припинення повноважень членiв Наглядової ради товариства».
Прийняте рiшення: Припинити повноваження членiв Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр»:
- Алеша Трiски - Голови Наглядової ради,
- Мартiна Капла – заступника Голови Наглядової ради,
- Томаша Теппера – члена Наглядової ради,
- Костянтина Анатолiйовича Чижа - члена Наглядової ради.
Питання №10 «Обрання членiв Наглядової ради товариства».
Прийняте рiшення: Обрати членами Наглядової ради публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» термiном до наступних рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля їх обрання, та укласти цивiльно-правовi договори або трудовi договори (контракти) з наступними особами:
1. Алеш Трiска.
2. Мартiн Капл.
3. Томаш Теппер.
4. Чиж Костянтин Анатолiйович.
Питання №11 „Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради ”.
Прийняте рiшення:
1). Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, вiдповiдно до додатку № 8 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2). Затвердити умови трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Наглядової ради вiдповiдно до додатку № 9 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
3). Встановити розмiр винагороди членам Наглядової ради згiдно Кошторису, який є додатком № 10 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
4). Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради товариства».
Питання №12 «Припинення повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї товариства»:
Проект рiшення: Припинити повноваження членiв Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр»:
- Никифоренко Андрiя Володимировича – голови Ревiзiйної комiсiї ,
- Хомiнiч Лiдiї Iванiвни - члена Ревiзiйної комiсiї,
- Гончара Вiктора Анатолiйовича - члена Ревiзiйної комiсiї.
у зв’язку iз закiнченням термiну, на який їх було обрано, та припинити дiю укладених з ними цивiльно-правових договорiв 26 квiтня 2017 року.

Питання №13 «Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї товариства»
Прийняте рiшення: Обрати членами Ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» термiном до третiх рiчних Загальних зборiв акцiонерiв, якi вiдбудуться пiсля їх обрання, та укласти цивiльно-правовi договори або трудовi договори (контракти) з наступними особами:
1. Чиж Вадим Анатолiйович
2. Петричко Олег Iллiч
3. Лущан Олександр Павлович
Питання №14 «Затвердження умов трудових договорiв(контрактiв), цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї, визначення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї».
Прийняте рiшення:
1). Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї вiдповiдно до додатку № 11 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2). Затвердити умови трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї вiдповiдно до додатку № 12 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
3). Встановити розмiр винагороди членам Ревiзiйної комiсiї згiдно Кошторису, який є додатком № 13 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
4). Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича на пiдписання договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї товариства».
Питання № 15 «Прийняття рiшення про надання згоди на вчинення товариством значних правочинiв».
Прийняте рiшень:
1). Надати згоду на вчинення публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» значних правочинiв, вартiсть яких перевищує 25% вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi товариства за 2016 рiк, а саме:
- Договору позики, згiдно умов, якi викладенi в додатку № 14 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»,
- Iпотечного договору, згiдно умов, якi викладенi в додатку № 15 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2). Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича пiдписати вiд iменi Товариства Договiр позики та Iпотечний договiр та вчинити всi необхiднi дiї для укладення, оформлення та вчинення таких правочинiв вiдповiдно до вимог чинного законодавства.
3). Схвалити та уповноважити Наглядову раду Товариства протягом одного року з дати проведення цих рiчних загальних зборiв акцiонерiв приймати рiшення щодо внесення будь-яких необхiдних змiн до укладених Товариством вищезазначених значних правочинiв.
Питання № 16 «Прийняття рiшення про надання згоди на вчинення товариством правочинiв iз заiнтересованiстю».
Прийняте рiшень:
1). Надати згоду на вчинення публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» правочинiв iз заiнтересованiстю (у розумiннi ст.71 Закону України «Про акцiонернi товариства»), а саме:
- Договору позики, згiдно умов, якi викладенi в додатку № 14 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ»,
- Iпотечного договору, згiдно умов, якi викладенi в додатку № 15 до протоколу чергових загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
2). Уповноважити голову правлiння публiчного акцiонерного товариства «Торговельно-пiдприємницький центр» Прядуна Iгоря Олексiйовича пiдписати вiд iменi Товариства Договiр позики та Iпотечний договiр та вчинити всi необхiднi дiї для укладення, оформлення та вчинення таких правочинiв вiдповiдно до вимог чинного законодавства.
3). Схвалити та уповноважити Наглядову раду Товариства протягом одного року з дати проведення цих рiчних загальних зборiв акцiонерiв приймати рiшення щодо внесення будь-яких необхiдних змiн до укладених Товариством вищезазначених правочинiв iз заiнтересованiстю.
Питання №17 «Попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення».
Прийняте рiшення: В зв’язку з тим, що на дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв неможливо визначити, якi значнi правочини будуть вчинятися товариством у ходi поточної господарської дiяльностi - попередньо надати згоду на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися публiчним акцiонерним товариством «Торговельно-пiдприємницький центр» протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення на цих зборах, iз зазначенням характеру правочинiв та їх граничної сукупної вартостi вiдповiдно до додатку № 16 до протоколу чергових рiчних загальних зборiв акцiонерiв ПАТ «ТПЦ».
По всiм питанням порядку денного, якi розглядалися на цих загальних зборах акцiонерiв iнших (додаткових) пропозицiй не надходило. За результатами розгляду на цих загальних зборах, вiдповiдно до даних лiчильної комiсiї, з усiх питань порядку денного рiшення були прийнятi одноголосно 100% голосуючих акцiй (голосiв), якi зареєструвалися та брали участь у зборах.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 19.10.2017
Кворум зборів** 99.99
Опис На Загальних зборах розглядався наступний перелiк питань:
1. Про обрання Лiчильної комiсiї Загальних зборiв Акцiонерiв Товариства.
2. Про обрання Голови i Секретаря Загальних зборiв Акцiонерiв Товариства
3. Про затвердження регламенту Загальних зборiв Акцiонерiв Товариства.
4. Змiна типу Товариства.
5. Затвердження нової редакцiї Статуту Товариства.
6. Про скасування дiючих внутрiшнiх положень Товариства, що регламентують дiяльнiсть органiв управлiння та контролю Товариства.
7. Про затвердження нових внутрiшнiх положень Товариства, що регламентують дiяльнiсть органiв управлiння та контролю Товариства.
8. Призначення уповноваженої особи на пiдписання Статуту Товариства в новiй редакцiї.
9. Про державну реєстрацiю змiн вiдомостей про юридичну особу, що мiстяться в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб, фiзичних осiб – пiдприємцiв та громадських формувань (далi – ЄДР), державну реєстрацiю нової редакцiї Статуту Товариства та проведення необхiдних дiй у зв’язку зi змiною типу Товариства.
Проведення позачергових загальних зборiв акцiонерiв вiдбулося за iнiцiативи Наглядової ради Товариства. Перелiк питань порядку денного був запропонований Наглядовою радою товариства. Пропозицiї до питань порядку денного iншими особами не подавалися.

Результат розгляду питань порядку денного на загальних зборах:

1. Прийняте рiшення з першого питання порядку денного: «Обрати до складу Лiчильної комiсiї Загальних зборiв Акцiонерiв Товариства наступних осiб:
Головою Лiчильної комiсiї – Авакову Iрину Михайлiвну;
Секретарем Лiчильної комiсiї – Никифоренка Андрiя Володимировича;
членом Лiчильної комiсiї – Музиченка Миколу Iвановича.»

2. Прийняте рiшення з другого питання порядку денного: «Обрати Головою Загальних зборiв Акцiонерiв Товариства – Оксак Марiю Василiвну, а Секретарем Загальних зборiв Акцiонерiв Товариства – Мойсеєнко Наталiю Миколаївну»

3. Прийняте рiшення з третього питання порядку денного:
«3.1. Затвердити наступний регламент Загальних зборiв:
- по процедурним питанням, до яких в тому числi, але не виключно, вiднесенi питання змiни черговостi розгляду питань порядку денного, оголошення перерви в Загальних зборах тощо, голосувати пiдняттям рук;
- по всiм питанням порядку денного Загальних зборiв голосувати бюлетенями для голосування за принципом: одна голосуюча акцiя надає акцiонеру один голос для вирiшення кожного з питань, винесених на голосування на Загальних зборах;
- для доповiдi з питань порядку денного надавати до 10 хвилин;
- заяви на виступ, питання до доповiдача, пропозицiї з питань порядку денного розглядаються в порядку черговостi їх надходження у письмовому виглядi;
- якщо пропозицiю з питання порядку денного прийнято кiлькiстю голосiв, що вимагається Статутом та/або чинним законодавством України для прийняття вiдповiдного рiшення, голосування з наступних пропозицiй щодо вiдповiдного питання порядку денного не проводиться;
- питання, пропозицiї, заяви та iншi звернення вiд учасникiв передаються Секретарю Загальних зборiв виключно в письмовiй формi iз зазначенням прiзвища, iм’я та по батьковi (повного найменування) акцiонера (його представника), який iнiцiює питання (направляє пропозицiю);
- питання, пропозицiї, заяви та iншi звернення в уснiй формi, анонiмнi, а також питання та пропозицiї щодо питань, не включених до порядку денного, або таких, якi не є процедурними питаннями Загальних зборiв, розгляду не пiдлягають;
- для надання вiдповiдей на всi запитання, отриманi вiд учасникiв Загальних зборiв стосовно кожного питання порядку денного, надається до 3-х хвилин;
- кiно, фото, вiдеозйомка та використання iнших технiчних засобiв фiксацiї iнформацiї на Загальних зборах може здiйснюватися особами, якi завчасно звернулись до Голови Правлiння та отримали вiдповiдну згоду.
3.2. Вiдповiдальними за додержання регламенту учасниками зборiв визнати Голову та Секретаря Загальних зборiв.»
4. Прийнятее рiшення з четвертого питання порядку денного
«Враховуючи неможливiсть Товариства привести свою дiяльнiсть до вимог норм законодавства щодо публiчних акцiонерних товариств, якi набувають чинностi з 01.01.2018 року, змiнити тип Товариства з ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР».
5. Прийняте рiшення з п’ятого питання порядку денного: «Затвердити Статут Товариства в новiй редакцiї.»
6. Прийняте рiшення з шостого питання порядку денного: «У зв’язку iз прийняттям рiшення про змiну типу Товариства i невiдповiднiстю внутрiшнiх положень Товариства нормам чинного законодавства, що встановленi для приватних акцiонерних товариств, а також з пiдстав невiдповiдностi iншим нормам чинного законодавства, скасувати наступнi внутрiшнi положення Товариства:
- Положення про Загальнi збори Акцiонерiв ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» (Затверджене Протоколом Чергових Рiчних Загальних зборiв Акцiонерiв ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» №05-2016 вiд 20 квiтня 2016);
- Положення про Наглядову раду ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» (Затверджене Протоколом Чергових Рiчних Загальних зборiв Акцiонерiв ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» №05-2016 вiд 20 квiтня 2016);
- Положення про Правлiння ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» (Затверджене Протоколом Чергових Загальних зборiв Акцiонерiв ВIДКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» №19-2011 вiд 19 квiтня 2011 );
- Положення про Ревiзiйну комiсiю ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» (Затверджене Протоколом Чергових Загальних зборiв Акцiонерiв ВIДКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» №19-2011 вiд 19 квiтня 2011);
- Кодекс (принципи) корпоративного управлiння ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» (Затверджене Протоколом Чергових Загальних зборiв Акцiонерiв ВIДКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР» №19-2011 вiд 19 квiтня 2011).»
7. Прийняте рiшення з сьомого питання порядку денного
«Затвердити наступнi внутрiшнi положення Товариства, у запропонованих редакцiях:
- Положення про Загальнi збори Акцiонерiв ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР»
- Положення про Наглядову раду ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР»;
- Положення про Правлiння ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР»;
- Положення про Ревiзiйну комiсiю ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР»;
- Кодекс (принципи) корпоративного управлiння ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТОРГОВЕЛЬНО-ПIДПРИЄМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР».
8. Прийняте рiшення з восьмого питання порядку денного: «Уповноважити Голову Правлiння – Прядуна Iгоря Олексiйовича на пiдписання нової редакцiї Статуту Товариства».
9. Прийняте рiшення з дев’ятого питання порядку денного: «Уповноважити Голову Правлiння – Прядуна Iгоря Олексiйовича на проведення державної реєстрацiї змiн вiдомостей про юридичну особу, що мiстяться в ЄДР, а також проведення державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту Товариства з правом уповноважувати на це третiх осiб.
Покласти на Голову Правлiння обов’язок провести всi необхiднi дiї у зв’язку iз прийняттям рiшення про змiну типу Товариства, у тому числi дiї, здiйснення яких є обов’язковим при змiнi найменування Товариства у результатi змiни типу Товариства, вiдповiдно до чинного законодавства та правочинiв укладених мiж Товариством та iншими фiзичними i юридичними особами».
По всiм питанням порядку денного, якi розглядалися на цих позачергових загальних зборах акцiонерiв iнших (додаткових) пропозицiй не надходило. За результатами розгляду на цих загальних зборах, вiдповiдно до даних лiчильної комiсiї, з усiх питань порядку денного рiшення були прийнятi одноголосно 100% голосуючих акцiй (голосiв), якi зареєструвалися та брали участь у зборах.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.